Locatie- en kwaliteitsbeheer

Een efficiënte werkorganisatie opzetten en zelfcontrole implementeren. Kwaliteits- en controlecriteria.

Duur

Eén dag training inbegrepen in een zevendaagse cursus

Doel:

Les apprenants qui auront suivis ce cycle de formations, seront capables d’affronter positivement la plupart des problèmes rencontrés à la fonction d’« Inspecteur ». Cela au sens le plus large, à savoir : les aspects techniques, humains, de communication et de gestion.

Cette formation est multiple, car la fonction d’inspecteur l’est également : le savoir-faire (les connaissances théoriques et pratiques) et le savoir-être (professionnalisme, empathie, leadership, communication à différents niveaux…).

Publiek:

Toekomstige inspecteurs, of inspecteurs met eerdere ervaring, teamleiders, gespecialiseerde schoonmakers.

Vereisten:

Basiscursus

Compétences visées:

Na afloop van de cursus kunnen cursisten een methode voor analyse/reflectie toepassen om correct te reageren op een verzoek of een schoonmaakprobleem. Ook zullen ze de toepassing van speciale technieken beheersen, afhankelijk van de materialen.

Ils sauront agir en connaissance de cause et construire un réseau de connaissances qui pourront les aider.

Lesmethode:

Methodologische bijdragen 35%

Praktisch werken 50%

Reflectie, discussie en debat over de ervaringen van de stagiairs en de trainer 15%

Programma:

Cette formation s'articule autour de quatre thèmes distincts qui ensemble forment un « tout ». Ce cycle de formations met également en avant les aspects pratiques du métier.

Dag 6: Locatie- en kwaliteitsbeheer in 2015

o Kwaliteit: een contract gebaseerd op middelen of een resultaatverplichting?

o De verwachtingen van de klant bepalen

o Hoe kunt u uw werk organiseren in functie van de middelen of resultaten die als doelstellingen gelden?

o Een locatie beheren: dagelijks en periodiek licht werk, lage frequenties...

o Hoe evalueert u de behaalde resultaten ten opzichte van de oorspronkelijke doelstellingen: instrumenten voor kwaliteitsmanagement: criteria voor kwaliteits- en zelfcontrole.

o Administratief beheer van een locatie

o Oefening en praktische toepassing.

Locatie- en kwaliteitsbeheer

Een efficiënte werkorganisatie opzetten en zelfcontrole implementeren. Kwaliteits- en controlecriteria.

Cette formation m'intéresse

Neem contact op met ons

Gepersonaliseerd advies om de hygiëne, netheid en groene ruimtes van uw bedrijf te verbeteren. Vertrouw op onze expertise om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren.